sponsorfietstocht-met-Bas-naar-Roemenie.reismee.nl

Voorbereiding 2

Nog 14 dagen voorbereiden, oefenen en passen en meten.

Wat neem ik mee en wat laat ik thuis. Gelukkig komt Adri naar Wenen en hopen we elkaar daar te ontmoeten, zodat we wat spullen uit kunnen wisselen. Het is verrassend om te bemerken hoeveel mensen meeleven. Zaterdag 2 mei ben ik als laatste en grote test naar Robert en Miriam en de kleine Lucas in Putten gefietst. Op de terugreis had ik tegenwind en dan is die laatste 100 km toch wel ver, met als gevolg een nachtelijke wandeling door het huis om m'n kramp te bestrijden. Maar gelukkig heb ik geen etappes van 200 km in gedachten. Vandaag (maandag 4 mei) breng ik een doos om m'n fiets met het vliegtuig mee terug te nemen naar Coby. Want binnenkort vertrekt er een transport naar Roemenie en daar kunnen mooi de noodzakelijke spullen voor de terug reis in mee.

Vrijdag kreeg ik van de Katwijkse Apotheek een uitgebreide reisapotheek, met een zogenaamd medicijnenpaspoort. Natuurlijk is het mooi dat ze me dit aanbieden, maar nog mooier is het dat zij met me mee willen denken, wat je zoal nodig hebt op zo'n trip.

In de komende week ga ik nog een avond bij de fietsenmaker Arjan Luyten sleutelen om de meeste gebreken zelf te kunnen verhelpen. Van hem krijg ik ook een set reservemateriaal ‘te leen' mee.

Voorlopig heb ik ook ruimte genoeg om foto's te plaatsen. Want als ik nog meer foto ruimte krijgben ik bang dat ik niet meer aan fietsen toe kom.En zo leven we steeds meer naar het vertrek toe en kunnen we de zandzakken in de fietstassen verwisselen voor de echte bagage.

Gijs Gravekamp

Dominee, een tip tegen de kramp (dat is eigenlijk een gevolg van slechte afvoer van afvalstoffen in de spieren) veel drinken, ook als u geen dorst hebt! Ik ben aan de ene kant wel een btje jaloers op u, mooie rit maar aan de andere kant.....het is een heel eind!!! Sterkte en succes!!

Neletha van Oort

Tip: bij een fietsdoos ziet het personeel van een luchthaven niet dat er een fiets in zit en dat ze 'dus' rustig aan moeten doen met de doos. Niet gooien met de doos, niet plat neer leggen en geen zware spullen erop leggen.
Ook mogelijk, minder ruimte innemend en ook nog handig tijdens het kamperen is een zgn fietspyjama; een waterdichte grote zak die u over de fiets heen legt en vastknoopt. De meeste luchtvaartmaatschappijen gaan akkoord met zo'n zak.
Als u nog in de buurt komt van Ilpendam/Watergang dan heb ik nog wel zo'n pyjama te leen..

Hartelijke groet en veel plezier met de laatste voorbereidingen.

Sophia den Heijer-Vierbergen

Dominee,
Ik heb erg veel bewondering voor wat u gaat doen.
Heel veel succes, geluk en uithoudingsvermogen toegewenst onderweg.. Er is er altijd Eén die met u meegaat!

Geniet er ook van.
Mvg, Sophia en Martijn den Heijer

Coby 2

Hoi BB

Het gaat er om spannen het echte werk komt er aan.
Ik kom je zeker uitzwaaien en kom gezond en wel
in Roemenië aan.
Dan staan we klaar om je in te halen.
Even iets heel anders.
Wij zijn afgelopen week naar Brabant geweest.
Lekker ontspannen toch.
Effen geen Roemenië tenminste dat dachten wij.
De tv afgestemd op omroep Brabant lekker op de bank.
Komt er een overzicht van het belangrijkste nieuws uit alle provincies.
Wat denk je wat het belangrijkste nieuws was van Z.H.
Ds.B.B.die gaat fietsen naar Roemenië het hele interview van TV West.
Grappig hè we vonden het toch een hele eer.
Wist je dit zelf ook?
Tot gauw bij het uitzwaaien.

Groetjes CW

daniela stefano

Wat een leuke initiatief, dominee Bas Brunt! Voor dat u uw reis begint, willen we graag u in ons programma interviewen. Is dat mogelijk? Kunt u contact met ons nemen?
m.v.g.,
Daniela Stefano - Radio 2 programma Laat op 2
[email protected]

Linda Deelstra

Beste "buurman"

Het aftellen gaat nu echt beginnen..!
Wát een onderneming!
We hebben grote bewondering voor uw droom..geweldig om op deze manier daar een steentje bij te dragen in Roemenië!
We hebben u al menig keer zien fietsen maar over 7 dagen gaat het nu echt gebeuren...de grote reis op de fiets...! We wensen u een hele goede fietstocht toe en doe voorzichtig! Neem niet teeel risico...en u weet dat u niet alleen gaat, er staan veel mensen achter u die meeleven en u aanmoedigen maar er is er Eén die met u meereist: wat een bemoediging!
Het ga u goed en we hopen en bidden weer een wel thuis in de straat!!

Groet,
Peter Linda
Bart Nienke en Tijmen Deelstra

Linda Deelstra

"Wij gaan door over grenzen,geen deur blijft op slot.
Hand in hand door alle landen, roepen wij: Jezus is Heer!

Wij komen op voor de zwakken, het licht breekt hun nacht. Het koninkrijk van Jezus Christus kondigt het aan, zie uit en wacht!

Wij gaan door zolang het dag is, het werk wordt gedaan. Al zaaien wij vaak onder tranen, wij juichen als wij oogsten gaan.

Straks zien wij Hem in zijn glorie!
Het Lam dat eeuwig leeft.
Hij haalt zijn bruid uit alle landen
Voor Hem de kroon, voor Hem de eer!
wij roepen uit: Jezus is Heer!"

Tilly Wildschut

Dominee,
Hierbij wil ik toch ook even laten weten dat ik met belangstelling alle berichten volg over uw fietstocht, maar ik vind het ook een hele onderneming (maar dat zijn er waarschijnlijk wel meer). Ik hoop dat het een fijne, mooie en goede tocht gaat worden en dat u heelhuids op de plaats van bestemming aan komt. (niet in een tentje aan de kant van de weg gaan slapen hoor, want als u gekidnapt wordt hebben we geen dominee meer). Ik leef ook met uw vrouw mee, want zij zal zich toch ook wel een beetje zorgen maken.
Ik wens u een goede en gezegende reis toe en bid om een behouden aankomt in Roemenie en ook dat u weer in goede gezondheid hier bij ons in Valkenburg mag terugkeren.
Hartelijke groeten en veel sterkte,
Tilly

meta van der ham

Beste Domine, ook wij, als leiding en kinderen van de zondagsschool, hebben grote bewondering voor het uitvoeren van uw droom. Wij willen u graag sponseren met de opbrengst van de collecte van de Pinksterdienst (en collectes verdubbelen we dan vaak of meer...). Wij wensen u een hele goede en gezegende reis maar vooral een behouden thuiskomst.

Jan Kleine/Marion Zwaan

We waren eind april op vakantie in Thailand. Op onze hotelkamer werd de tv. aangezet op de zender BVN. Hoorden en zagen toen onze dominee Bas Brunt, die uitleg gaf over zijn fietstocht naar Roemenie. Dan wordt je wel even trots, dat we in Valkenburg een dominee hebben, die dit gaat ondernemen. Ook in Thailand heerst er armoede en dan moet je dankbaar zijn, dat je in Nederland woont, waar je in feite verzorgd wordt van de wieg tot het graf. We wensen de dominee veel succes en graag heelhuids terug.

Joke en Hans

Wij denken veel aan U en bidden voor U. Ook al zitten w?j ?n Turkije wij volgen U op de voet. Wij denken in het verre land aan komende Zondag dan is het Pinkteren. Uitstorting van de heilige geest.
Wees voorzichtig dominee kom heelhuids terug en veel succes.