sponsorfietstocht-met-Bas-naar-Roemenie.reismee.nl

Ozunca Bai

Ja lieve mensen, jullie aanmoedigingen hebben geholpen.

Ik ben aangekomen. Jullie krijgen nog een keer het afsluitende verhaal, maar ik werk nu via een telfeoonlijn in het kamp en dat werkt dus niet.

Een ding. Laat ik nu 5 kilometer voor het kamp een lekke band krijgen. Het eerste en enige manco aan m'n fiets in al die weken.

Buurman en buurvrouw van harte gefeliciteerd met jullie dochter.

Hartelijke groeten namens alle mensen van het kamp.

marjanne w. van wijngaarden

Hier zijn geen woorden voor....

GEWELDIG !!

Neletha

Dominee, ik ben trots op u!! Wat een prestatie!!

Ik ben benieuwd waar uw eerstvolgende preek in Ilpendam/Watergang over gaat ;-)

Bij deze wens ik u een heel goede tijd toe in Roemenië en een behouden thuisreis. Dank voor de mooie verhalen en prachtige foto's.

margreet

Beste Ome Bas,

Van harte Gefeliciteerd met deze prestatie, en geniet maar van uw welverdiende rust!

We hebben u verhalen op de voet gevolgt, en erg genoten van de verhalen en de foto's. Het zal wel even afkicken wezen om geen berichtje meer te krijgen.

Bedankt voor alle verhalen en foto's ;-).

Groetjes vanuit Korteraar

Gijs en Else Gravekamp

Dominee, van harte gefeliciteerd met deze prestatie, het is voor ons boven verwachting! Ook wij hebben erg genoten van uw verslagen en foto's, we zullen het gaan missen, het was een dagelijks ritueel geworden. Groet iedereen in Roemenie en een goede thuisreis.

Groep 7 basisschool de Burcht

Hoi dominee Brunt,

We zijn blij dat u goed aangekomen bent. We hopen dat u niet teveel kilometers terug hoeft te fietsen. We hopen dat de reis goed verlopen is. We hebben uw reis op het schoolbord gevolgd.

We vinden het knap wat u heeft gedaan!

Groeten van groep 7

Fam. van Duijn

Wat een prestatie,petje af.Geniet in Roemenie en een goede terugreis.
Groeten van Gerard,Coby,Aron en Eva.

Fam D. Botermans

Dag Dominee,

Een prestatie van wereld klasse al zeg ik het zelf. We hebben genoten van uw verhalen en zullen ze gaan missen. Is het geen idee om verslag te leggen via dit medium van uw werk in onze gemeente? Iedere dag een verhaal, het lijkt me wel wat.

Geniet nog even van de vrije tijd en mag deze ervaring bijdrage tot een vruchtbare tijd in de gemeente.

Top

anja

Gefelicteerd!!! Eindelijk op de plaats van bestemming.
Geniet daar maar heerlijk en goede reis terug.

groetjes René, Anja, Anouk & Cindy

Ad

Proficiat

anneke en piet

wat fijn dat u het gehaald heeft , wij hebben het
met de atlas gevolgd en zijn er wel stil van hoor.
we zullen blij zijn u weer hier te zien.

Jaap van der Meij

Hallo dominee, ook van ons een welgemeende felicitatie voor uw prestatie van formaat. Dankbaarheid voor uw behouden aankomst is ook op z'n plaats, want het is in meerderlei opzicht toch een zeer uitdagende onderneming geweest. We wensen u een aangenaam verblijf in het kinderkamp toe en hopen u snel weer in goede gezondheid in Valkenburg te mogen ontmoeten. Zoals velen al hebben opgemerkt, het zal wel ff wennen worden nu de dagelijkse verhalen van uw belevenissen ten einde gaan komen, zowel voor het 'lijdend voorwerp' als voor de volgers.......
H.grt., Fam. Van der Meij.

Jannette Wassenaar

Gisteren mijn moeder aan de telefoon gehad(Coby W),ze vertelde dat u was aangekomen. Dat was voor iedereen een heel bijzonder moment met enkele tranen. Wat ontzettend knap en bijzonder wat u heeft gedaan. Zo helemaal alleen(samen met God) op de fiets naar Roemenie. Ik zou het niet durven. Maar het lijkt me wel ontzettend mooi om zo de wereld,en de natuur van dicht bij mee temaken.Gefeliciteerd Dominee!! U kunt trots zijn op u zelf!!

Fam. Grimbergen

Hallo Dominee,

wat geweldig dat het gelukt is om helemaal naar Roemenie gaat met de fiets. Vol bewondering hebben wij uw verhalen gelezen waar wij dagelijk met smart op zaten te wachten (wat zullen we dat missen). Een fijne tijd toegewenst met de kinderen op het kamp en een goede terugreis.

liliang van de torenvalk

dominee Brunt,

Ik vind het heel erg knap dat u naar Roemenië bent gefietst!

groetjes Liliang van der Scheer

Fam Zwaan.

Beste Dominee,

Wat een TOP prestatie wij doen het u niet na. Veel plezier op het kinderkamp en een goede terugreis.

Groeten Ramon, Corina , Lotte, Nikki Zwaan.

Kees en Martha.

Nou dominee Bas, onze felicitatie's hoor. We hadden er best een hard hoofd in, van mag dit maar goed gaan. Maar je bent niet alleen gegaan, dat is wis en zeker.Genoten van de verhalen, ik zag het hier voor me. Nu nog bijkomen in het kamp!Jaja.We wensen je een goede vlucht terug naar huis,tot gauw.

Henk en Ank van der Nagel

Beste Ds BB,

Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!
Fijn dat je heel aangekomen bent na deze lange reis.

We wensen je veel plezier in het kinderkamp en een behouden reis terug naar Valkenburg.

Tot ziens.

Groeten van Henk en Ank

Theo en Trudy

Hallo Dominee,

Gefeliciteerd met deze topprestatie!
Het moet ongetwijfeld een heerlijk gevoel geweest zijn om het kamp binnen te fietsen.

Groeten van Theo, Trudy, Lennart en Ilse de Jong

P.A.Wassenaar

Hallo Dominee

Hartelijk gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.
Het is iets wat nog lang in uw herinnering zal blijven.
Toch denk ik dat een paar dagen met de Coby`s doorbrengen vermoeiender is dan het hele eind naar
Roemenië fietsen.Ik zelf kom ook tot rust.
Een behouden terug reis en tot ziens.

P.A Wassenaar

Yvonne Jongeneel

Echt een Topprestatie!

Ook ik heb ontzettend genoten van al uw reisverhalen met foto's, en wat kon U dat allemaal mooi verwoorden, geweldig!

Fijn dat U goed bent aangekomen, geniet nog op de plaats van bestemming in het kinderkamp en verder wens ik U een goede terugreis toe.

Hartelijke groeten Fam. Y. Jongeneel

De koster

Kanjer Bas

Fijn dat je behouden bent aangekomen.
Groetjes aan allemaal.
Een goede reis terug.
En nu gauw naar je Adri
Gr Jaap

meta

Super, super! Proficiat met deze topprestatie.
Nog fijne dagen gewenst en dan snel terug. We hebben u nu lang genoeg gemist.

Klaas en Annie Grandia

Bas we vinden het geweldig dat je deze reis zo hebt volbracht. We hebben enorme bewondering voor je doorzettings vermogen. Je zal er zelf toch ook een enorm goed gevoel van blijven houden. En we bedanken je voor je prachtige stukjes bij je reisverslag. Overweeg eens een leuk boekje te maken overdeze reis. Nogmaals geweldig leuk was het om te volgen. En een goede terugreis weer naar je gemeente.

Marianne

Beste Ome Bas :)
Heerlijke, fijn en grandioos dat de tocht is volbracht.
We hebben van de verhalen genoten en de foto's goed bekeken.
Nu nog een fijne tijd in het kamp en een goede terug reis naar het thuisfront.
Groeten,
Hans, Marianne, Maartje en Matthijs

Anneke & Jan

Ons niet voor te stellen prestatie en bijzonder reisverhaal! Van harte gefeliciteerd!

dirk en olga

domine b.brunt uw verhalen missen wij nu al maar het komt goed als u weer thuis komt hartelijke groeten tot ziens in valkenburg olga en dirk ./ver halen w

Mieke

Proficiat Bas, je hebt het gehaald, wat een prestatie!!
Enne...bedankt voor de prachtige verhalen, ook ik heb er van genoten. Geniet lekker van je rust en kom behouden weer thuis.
Groetjes Mieke.

cor en nellie

Hartelijk gefeliciteerd met je volbrachte prestatie, Bas. Geweldig, wat heb jij een doorzettingsvermogen en een uithoudingsvermogen. En het preken heb je gelukkig ook nog niet verleerd, want stel je voor dat we straks met een dominee zitten die alleen fietsen kan. We zien uit naar je terugkeer.
Vriendengroeten, ook voor de jeugdwerkers,
Cor en Nellie.

Bert Brandt

Hartelijk gefeliciteerd met deze prestatie. Ik kan niet anders zeggen:"Ik vind het geweldig".

Ben

zwager in een woord geweldig

Eb en Marja van de Vechte

Bas hartelijk gefeliciteerd met je geweldige prestatie. Wij zijn trots op "onze Woubrugger"

rien lindhout

Dag dominee super dat u het gehaald hebt wat een mooie verhalen.Blij weer terug te zijn zeker. Gr uit moerkapelle van de fam Lindhout

Wim en Marijke uit M.dam

Geweldig dat je het hebt gehaald, petje af hoor!, van harte gefeliciteerd. groetjes Wim en Marijke.

Hans en Anneke

Beste Dominee,

Vanuit een zonnige Provence feliciteren wij u van harte met de behouden aankomst. Vanuit de camping hebben wij nog niet alles kunnen lezen, maar vanmiddag hebben we toch even geprobeerd en het kukte. De rest lezen we volgende week. Geniet er nog even van, en goeie reis terug. Goeie Zondag en ontvang de groeten van ons allebei.

Volwater & van Duijn

Beste Bas,

Wat nou, schuurder weg ( hadden wij eigenlijk niet op gerekend ) zou het best goed doen een Dominee aan de gevel.
Maar van harte van ons, en we komen er zeker nog op terug.

Groeten Hans en Richard

ellie lenselink

Gefeliciteerd en nu lekker uit rusten. Als ik Irma zie zullen we er een borrel op drinken