sponsorfietstocht-met-Bas-naar-Roemenie.reismee.nl

Wenen

Wenen 1-3 juni

Vanuit het plaatsje Pischendorf was het nog zo'n 50 kilometer naar Wenen. Na een korte fietstocht waarin ik weinig van de omgeving gezien heb omdat ik op Wenen en de ontmoeting met m'n vrouw en haar zus gericht was, kwam ik in Wenen aan. Ik was dan ook vroeg in de middag in het hotel, waar het nog heel wat moeite kostte om uit te leggen dat ik de man van mevrouw Brunt was die hier een kamer had geboekt. Zij konden haar nergens in het bestand vinden, maar na veel zoeken in het bestand wel ene mevrouw Brunt van Harten. Toen volgde nog het probleem om uit te leggen dat ik haar man was en ik op de fiets gekomen was en zij later in de middag met het vliegtuig zou komen. Uiteindelijk is alles op z'n pootjes terecht gekomen en hebben we een paar heerlijke dagen in Wenen doorgebracht. Een voettocht door Wenen ondernomen langs kerken en musea, gevaren op de Donau en op de laatste avond naar een prachtig concert waarin Mozart en Straus centraal stonden. Van m'n vrouw heb ik begrepen dat er weer heel wat ziekte is in de gemeente en dat geeft vanzelfsprekend ook de nodige zorg, want intussen mag je toch wel zeggen dat de gemeente ons aan het hart gaat.

Het waren echter heerlijke dagen, om zo in Wenen door te brengen. Vanmorgen nog wat aan m'n planning doen en m'n fiets nakijken. En vanmiddag stap ik weer op de fiets om aan het laatste stukje naar Ozunca Bai in Roemenie te beginnen.

Ik heb nu 1525 kilometer op de teller staan, dus ik ben al over de helft.

marjanne w. van wijngaarden

Hoi Bas,

Fijn dat je al meer dan de helft van de afstand hebt afgelegd.
Het einddoel komt in zicht.
Houd vol en veel succes!

Linda

Beste Dominee,

Wat een verhaal zeg, de meeste mensen die in Oostenrijk in het ziekenhuis terecht komen is toch wel vanwege een skie ongeluk, het is gelukkig allemaal goed afgelopen, wij hopen dat u fijne dagen met u vrouw in Wenen heeft gehad en dat u weer met frisse moed de laatste paar honderd km kan fietsen. We blijven u volgen.

Groet, Linda van Egmond en fam.

ellen de best

wat gaat het voorspoedig!
als u in nederland nog eens een sate prikker doorslikt,kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de anaesthesist. Dat maakt de mensen in het ziekenhuis ook weer wat aardiger vanuit uw perspectief gezien dan.
Succes verder en niet meer naar het ziekenhuis..

Leanne v/d Wel

Dag Dominee Brunt!!
Wat een belevenissen allemaal!
Fijn om te horen dat het goed met u gaat! En echt te gek dat u dit zo allemaal kunt bijhouden op het internet! Echt heel leuk om te lezen!
Fijn dat u hele leuke dagen had met uw vrouw daar in Wenen, ik wens u verder nog heel veel succes voor de laatste helft van uw fietsreis!

groetjes, Leanne

Trudy v Egmond

Hallo Dominee.

Wat een belevenissen zeg! En wat kunt u dat allemaal mooi verwoorden! (geen last meer van u keel??)
Ik schrijf u namens oude oma v egmond, (vd boerderij). Zij leeft vanuit haar stoel of bed helemaal met u mee! en omdat oma geen internet heeft, print ik elke keer u belevenissen uit! (en moet ik dit zo snel mogelijk naar oma brengen! , ze wil natuurlijk wel helemaal bij blijven!!)
En ik kan u melden dat het al een heel boek werk aan het worden is,!
Nou dominee, heel veel sterkte en plezier nog toegewenst! Ga zo door!!(niet met sateprikkers inslikken natuurlijk!)

de hartelijke groeten van Oma v Egmond (oude broekweg)

Kees en Heleen

Sjonge wat een verhaal. De Volgende preek gaat vast wel in een "Tongentaal" want die is nu lang zat geworden na al dat getrek. Volgende keer wat kleinere hapjes nemen Dominee, je weet nooit. Je ziet maar het oog is soms groter dan het stuk hout dat er in zit. Heel veel mooi weer nu, want die regen is nu wel op daar. We leven met u mee. Dat laatste "kleine stukkie"moet lukken toch? Een hartelijke Groet

Jasper van der Meij

Beste Dominee,
Zojuist alle verhalen gelezen en het lijkt wel een beetje op een jongensboek en ik denk dat als u ze in zal laten binden het nog kans maakt om een bestseller te worden. Wel echt gaaf om te lezen hoe u het er vanaf brengt daar. Ook fijn dat u af en toe de kracht heeft om gewoon verder te fietsen dan wat eigenlijk de planning was, heel knap. Nou de laatste kilometers zijn het zwaarst zeggen ze altijd, maar ik denk dat dat voor u niet zal gelden, met het ontvangst in Roemeniƫ in het vooruitzicht. Heel veel succes nog en ik kijk uit naar uw volgende verhaal.

Groeten Jasper

Trudy de Jong

Hallo dominee,
Het blijft genieten van uw sprekende verslagen. Heel veel succes met de tweede helft, met hopelijk weinig regen en veel wind mee!

Groeten van Theo, Trudy, Lennart en Ilse

wim en marijke uit m.dam

Hoi Bas, wat een verhalen, spannend om te lezen. geweldig dat je dat allemaal doet en dan in je uppie, petje af hoor. Veel succes verder en Gods zegen toegewenst. groetjes wim en marijke.

Elly Hoekstra

Hoi Dominee
Ik heb gelezen over de C.D. 1600 mannen die draai ik in de wilbert ook heel vaak en ik had daar voor u nog veel meer mooie C.d. tjes om mee te nemen voor de volgende keer maar weer en heel veel kracht en sterkte nog op u verdere reis petje af hoor groetjes uit de bloemenlaan

Nienke Deelstra

Beste Dominee Brunt,
Wat fijn dat uw al zo ver bent gekomen !
Ik kijk ook elke dag op school waar uw fiets..
en thuis lees ik altijd uw verhalen..
We sparen heel veel voor Romenie !
Succes met de verdere fietstocht,Zodat uw veilig in Roemenie aan kan komen !

Groetjes Nienke Deelstra

Tijmen Deelstra

beste. domene.
ik vin dat uu zoon mooje fietstogt doet voor romeenieje nog veel suukses en ik moet de groeten doen van ale kindere iut mijn klas en juf ida ik vind dat uu een mooie fiets heb doeii

groeten Tijmen deelstra

Dano van Rijn en Angelina van der Bent

dominee brunt
ik wens u veel geluk met u fietstogt
hoe komt dat u een stokje in u kil hat
van angelina en dano