Naar de Puszta
Het lukt met niet om achter een trage Hongaarse PC mijn tekst te copieren.
Maar het gaat goed en morgen (woensdag)hoop ikin Gyuala aan de Roemeense grens te komen.
"Kom en zie" staat in de Bijbel, zo kom en zie voor wat heb jij zoveel gefiets! Hallelujah!
In Roemenie is niet zo gevaarlijk te eten als in Wien, maar je moet heeel goed kijken waar en wat je eten!
hallo dominee,
Ook wij lezen elke dag met veel plezier uw reisverhalen. Prachtig gewoon! De reis gaat nu al aardig opschieten. Bijna in roemenie... Ongelofelijk!
ontzettend knap. Voor de laatste loodjes wensen wij u veel succes en veel plezier straks bij uw binnenkomst op het kamp.
de hartelijke groeten van de haasnootjes
Hoi Bas
Geweldig wat ben je al ver bijna in Roemenië.
Ik heb weleens gedacht zou hij het wel halen.
Maar het ga je lukken.
Ik denk dat alle mensen die je volgen en je verhalen lezen heel trost op je zijn.
Je hebt geschiedenis geschreven iedereen weet nu wie ds. Brunt is je bent een bekende Nederlander aan het worden.
Bas morgen heel veel succes en voor vanavond welterusten.
groeten van cw
Beste Dominee,
Ook wij lezen met veel plezier en regelmaat uw reisverslagen !! Wij bewonderen uw doorzettingsvermogen. Nu de Roemeense grens in zicht komt, wensen wij u veel succes met de laatste loodjes. Vanuit Valkenburg de hartelijke groeten !!
Geweldig dominee !!!
Wat fijn dat het nog steeds zo goed gaat.
Iedere dag is het weer spannend of en wat u schrijft!
We leven heel erg met u mee en wensen u weer heel veel gezondheid, kracht maar bovenal de onmisbare zegen van onze Here toe !!! Hartelijke groeten van de Schoentjes.
Dominee B. Brunt. Wat fijn dat U bijna in Roemenie bent. Wij lezen elke dag U verslagen en staan versteld hoe U dit zo kan doen. Wij doen het U niet na. Maar het eind is in zicht. Wij missen u wel en vele met ons. Wij zullen blij zijn als U weer behouden in Valkenburg bent. Nog veel plezier in Roemenie. Gods zegen toe gewenst. Hans en Joke.
U bent er al bijna zie ik!!
Leuk om de verslagen te lezen!
Jammer dat u niet via Belgie bent gegaan haha anders had ik wel een stukje meegefietst (ik doe hier aan mountainbiken) ;)
Groetjes uit Leuven!
Geweldig, Roemenie is in zicht. En dat zonder een enkele lekke band! Arjan heeft goed materiaal mee-gegeven. Wij hebben de koffers gepakt en vertrekken morgenochtend vroeg (er zitten ook een paar schone onderbroeken voor je bij en van Adri kregen we ook een fles massageolie mee). Zal het er dan toch echt van komen dat we je kunnen inhalen in Ozunca Bai? Maar voor het zover is zul je nog van alles beleven. Zo staan er wel eens van die leuke vrouwtjes langs de weg. Altijd zeggen:"sunt casatorit" en snel doorrijden. Het kan ook gebeuren dat er zomaar een wegversper-ring is waar ze je fiets willen natspuiten tegen de Mexicaanse griep of je rijbewijs willen zien of zoiets merkwaardigs. Gewoon hard doorrijden. Je zegt maar: nu mulcumesc, am graba si nu bani".
Kijk goed uit, wees voorzichtig en geniet van dit prachtige land met z'n bijzondere mensen. Hou ons op de hoogte van waar je bent en wanneer je aankomt. We bidden dat de Heer je op dit laatste moeilijke traject zal beschermen en dat je veilig aankomt bij ons op de camping. TOT VOLGENDE WEEK!
Groetjes van Coby, Ria, Coby, Anneke, Alex
en al de andere vrijwilligers
Dominee Bas van harte gefeliciteerd met uw prestatie en natuurlijk het financiele resultaat. Uw zult onderweg wel veel insperatie hebben opgedaan om een veelheid van preken te vullen. Veel plezier tijdens het verblijf in Roemenie en tot ziens in Valkenburg.